Pensioenadvies

Wil jij meer inzicht in je pensioensituatie, ondersteuning als je met pensioen gaat of een uitgebreid pensioenadvies? De pensioenadviseurs van &Gommer Pensions Group helpen graag om jullie pensioenvraagstuk op te lossen.

Kies het pensioenadvies dat bij jou past

Niet iedere situatie of vraag is hetzelfde. Daarom zijn er verschillende adviestrajecten. Kies het traject dat bij jouw vraag past, vul het aanmeldformulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met jou opgenomen.

Het pensioenadvies traject

Bij een adviestraject staan altijd de volgende punten centraal:

   1. Jullie wensen en doelen, wat wil jullie?
   2. Op basis van de wet en welke producten zijn er beschikbaar, wat mag en kan? 
   3. Wat is fiscaal en financieel het meest gunstig?
   4. Maar niet alles wat kan en mag is ook het beste, dus tenslotte wordt gezocht naar de meest ‘slimme’ oplossing die exact aansluit bij jullie wensen en doelen.

  Alle gegevens worden zeer zorgvuldig behandeld. De adviezen zijn helder en worden op een aansprekende manier gecommuniceerd en spelen in op de nieuwste ontwikkelingen.

  Nadat jullie adviesvraag is ingediend, kijken we naar de vraagstelling en zoeken wij op basis van ervaring en deskundigheid naar de beste match qua pensioenadviseur.

  Het proces dat wordt doorlopen is globaal als volgt:

    • Je ontvangt eerst een mail met daarin het verzoek om gegevens aan te leveren
    • Daarna worden de gegevens bekeken door de pensioenadviseur
    • Vervolgens plannen we een eerste gesprek / online intake: een gesprek om jullie exacte wensen en uitgangspunten te bespreken
    • Dan maakt de pensioenadviseur een plan van aanpak en legt dat ter goedkeuring aan jullie voor
    • Daarna gaan we gezamenlijk aan de slag

   Wat mensen over ons zeggen

   Wij hebben fantastische ervaringen met pensioenadviseur Jan van Harten. Jan stelde een plan van aanpak op om onze pensioenregeling te vernieuwen. Met alle informatie die wij aanleverden zijn door Jan verschillende en duidelijke overzichten vervaardigd, zodat wij de keuze konden maken die het beste past bij ons bedrijf en toekomstbestendig is.  Wij zijn zeer tevreden over Jan en zijn aangedragen adviezen.

   Paul