Over ons

Het Pensioen Platform is een initiatief van een aantal bedrijven die werkzaam zijn binnen de pensioenwereld. Zij hebben hun kennis en krachten gebundeld om iedereen te voorzien van informatie over pensioen. 

Het Pensioen Platform biedt kennis en nieuws, maar ook cursussen als je meer wilt weten over pensioen. Ga je bijna met pensioen en wil je weten wat je moet regelen of ben je lid van een ondernemingsraad en gaat de pensioenregeling binnenkort wijzigen, Het Pensioen Platform helpt je hierbij. 

Graag houden we ook ‘de vinger aan de pols’ en willen we graag weten wat jou bezighoudt, wat zijn de wensen en behoeften. Regelmatig onderzoeken we dit met het Pensioen Panel. Wil jij deel uitmaken van het pensioen Panel? Wij nodigen je van harte uit om je aan te melden

De aankomende jaren gaat er veel veranderen door de Wet Toekomst Pensioenen die vanaf 1 juli 2023 van kracht is gegaan. Begrijpelijke communicatie over pensioen is hierbij van groot belang om iedereen te activeren om verantwoordelijkheid te nemen voor invulling van het pensioen. 

Onderstaande bedrijven helpen je met nieuws, kennis en informatie, zodat jij jouw financiële welzijn goed kunt regelen.