Onze bloggers

Jan van Harten

Jan van Harten

Senior pensioenadviseur & partner

Jan van Harten is senior pensioenadviseur en partner bij &Gommer Pensions Group en heeft meer dan 25 jaar ervaring in pensioenadvies. Hij is in staat complexe pensioenvraagstukken terug te brengen naar de kern, pragmatisch op te lossen en op een begrijpelijke manier te communiceren.

Theo Gommer

Managing partner

Theo Gommer is managing partner van &Gommer Pensions Group. Hij houdt van snelheid en is goed in het analyseren van pensioenvraagstukken en maakt daarbij de vertaling naar pragmatische oplossingen. Hierbij maakt hij gebruik van diepgaande kennis van alle aspecten van pensioen: sociale zekerheid, fiscaal, civiel, actuarieel en verzekeringstechnisch.

Iris van Hees

Pensioenadviseur

Iris van Hees is een van de pensioenadviseurs bij &Gommer Pensions Group. Met haar fiscaal juridische achtergrond is ze niet alleen graag bezig met het oplossen van pensioenvraagstukken, maar ook met financiële planning.

Adriaan de Jonge

Pensioenadviseur

Adriaan geeft je financieel inzicht in jouw financiële positie, zodat jij zelf gefundeerde keuzes kan maken.

Linda Evers

Advocaat

Linda adviseert in de volle breedte over alle thema’s die op pensioengebied spelen. Ook behoren discussies binnen het verzekeringsrecht tot haar expertise.

Michiel van Slagmaat

Advocaat

Michiel is advocaat bij Gommer Advocaten en verdiept zich in de financiële aspecten van het pensioenrecht.

Suus van Ingen

Pensioenadvocaat

Suus is pensioenadvocaat bij Gommer Advocaten en staat cliënten bij in diverse pensioenvraagstukken. Zij maakt hierbij de vertaalslag van wet naar praktijk.